суббота, 20 февраля 2021 г.

Fwd: Noorteinfoportaal Teeviit pakub sisukaid tegevusi talviseks koolivaheajaks.

 

 

Lugupeetud 7.-12.klassi õpetaja!

Talviseks koolivaheajaks on noorteinfoportaal Teeviit koondanud hulgaliselt ideid ja tegevusi, kuidas koolinoor saab veeta vaheaja sisukalt, turvaliselt ning tervist ja isiklikku heaolu toetades. Oleme tänulikud, kui jagate seda infot oma noortega. 

Teeviit portaalist leiab nii artikleid noortele huvipakkuvatel teemadel, aga ka infot enesearengu teemadel ja mitmeid võimalusi osalemaks veebitöötubades või konkurssidel. Kutsume noori üles kosutama enda vaimset ja füüsilist tervist läbi mitmesuguste põnevate ettevõtmiste, mida saab teha iseseisvalt kodus või välitingimustes arvestades kehtivaid piiranguid. Kõik vaheajaga seotud teemad leiab portaalist paremal asuvast alammenüüst #sisukasvaheaeg. 

Kirjaga on kaasas sotsiaalmeedia kujundused Facebooki ja Instagrami formaadis, mida on võimalus jagada kooli kanalites või meililistides. Lisage ka sotsiaalmeedia postitustele teemaviide #sisukasvaheaeg, mis märgib erinevaid tegevusi koolivaheaja sisustamiseks ning mille abil saab noor leida lisaks üle Eesti noortekeskuste ja organisatsioonide pakutavaid võimalusi.  

Soovitusi ja tegevusi vaheajaks: 

 

Sisukat ja kosutavat vaheaega soovides,

Kristina Samra
peaekspert
Noorteinfoportaal Teeviit
Haridus- ja Noorteamet
www.teeviit.ee

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Опрос.

  Опрос для учеников Ув. ученики Ахтмеской основной школы, просим ответить на данные вопросы по организации дистанционного обучения в 2020/2...